045 - 525 7300 - Prins Hendriklaan 167 - 6442 AD Brunssum - Gratis spreekuur maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur advocaten@daemenpoelman.nl

Letselschade als gevolg van een verkeersongeval, arbeidsongeval, medische fout of misdrijf?

Daemen Poelman advocaten & mediators neemt al uw zorgen uit handen. Neem vrijblijvend en kosteloos contact met ons op voor het maken van een afspraak of een second opinion.

Wij zorgen, zo nodig in het kader van een gerechtelijke procedure, voor de vaststelling van de aansprakelijkheid van de wederpartij, het vaststellen van uw schade (inkomensderving, kosten, smartengeld) en het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding hiervoor van de aansprakelijke wederpartij, veelal grote verzekeraars.

Daemen Poelman advocaten & mediators is daarnaast gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kan u dus ook in uw werkverhouding in dit kader bijstaan. Als de aansprakelijkheid van de wederpartij vaststaat, kost onze rechtsbijstand u meestal niets. De aansprakelijke partij dient ook onze kosten dan te voldoen.

Voor vragen of een vrijblijvend advies kunt u terecht op het gratis spreekuur van Daemen Poelman advocaten & mediators iedere maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur.