045 - 525 7300 - Prins Hendriklaan 167 - 6442 AD Brunssum - Gratis spreekuur maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur info@daemenpoelmanberends.nl

mr. J.F.J. (Juliëtte) Gallas

 

 

Ervaring

Mr. Gallas is als jurist verbonden aan het kantoor.

Zij is sinds 2018 werkzaam als juridisch medewerkster ter juridische ondersteuning van de advocaten bij Daemen-Poelman-Berends.

Zij heeft voorheen ervaring opgedaan als docente in het onderwijs en als buitengriffier bij de rechtbank Limburg, met name op het gebied van jeugdrecht.

Opleiding

Mr. Gallas heeft rechten gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Zij heeft in november 2020 met succes haar master rechten, specialisatie privaatrecht, afgerond.

 

Achtergrond

Na mijn stage in 2018 ben ik betrokken gebleven bij Daemen-Poelman-Berends als juridisch medewerker. Thans ben ik na mijn afstuderen werkzaak als jurist voor de ondersteuning van de advocaten.

Vanwege mijn achtergrond in het onderwijs alsmede mijn tijd bij de rechtbank, zijn met name het jeugdrecht en personen- en familierecht mij niet vreemd. Maar ook in de algemene civiele praktijk weet ik mijn weg goed te vinden. Als ‘Schinveldse’ (doch geboren in Brunssum) is Brunssum mij wel bekend en ben ik verheugd dat ik nu als jurist het kantoor kan versterken.

mr. J.F.J. (Juliëtte) Gallas

Jurist, Daemen Poelman Berends - Advocaten en Mediators